Haarverlenging, extensions met weave

Weave extensions

Haar-weave/weft (vanuit Engels is hair-weave) is een algemene term voor een haarstuk waarin haar machinaal of met de hand is vast geweven aan een koord. In de Nederlandse taal vertaalt betekent ‘weave/weft’= ‘weven’.

De weave/weft kan op verschillende manieren worden bevestigd in het haar. Voor het plaatsen van de weave/weft wordt deze in passende stukken geknipt. Gemiddeld plaatsen we 1 á 2 rijen in het haar om een mooie volume te krijgen. Met 3 á 4 rijen in het haar kan je al een prachtige verlenging creëren. Dit is uiteraard afhankelijk van de dikte van jou haar. De ene keer plaats ik de banen enkel, de andere keer dubbel in het haar. De banen worden in het haar bevestigd met microrings, hierdoor is deze methode niet tot nauwelijks schadelijk voor de eigen haren. Er zijn 2 verschillende methodes om de weaves/wefts met microrings vast te zetten. Welke methode je wilt kun je zelf aangeven bij het zetten. De weaves/wefts worden om de 6 á 8 weken omhoog geplaatst en kunnen met de juiste verzorging zeker 8 tot 12 maanden mee.

Hoeveel extensions heb je nodig

In de salon werk ik met de weaves, ook wel weft genoemd, van het merk Indian Gold. De weaves zijn gemaakt van 100% remi gesorteerd echt mensen haar uit India. De weft van Indian Gold is machinaal gemaakt, en heeft hierdoor een zeer dunne band waar het haar aan bevestigd is.  De weaves van Indian Gold zijn er in 4 verschillende structuren: Natural Straight, Slight Wavy, Body Wavy, Curly. De lengte van de weft is 55cm en weegt 21 gram.

Hoeveel heb ik nodig?
Voor volume                            1 à 2 Wefts
Voor verlenging                       3 tot 6 Wefts

 

Indian Gold weave/weft

55 cm
1 weft € 125.00
2 wefts € 250.00
3 wefts € 375.00
4 wefts € 500.00
5 wefts € 625,00
6 wefts € 750.00

De wefts van Indian Gold zijn standaard 55cm lang. Ze zijn er in verschillende structuren en veel verschillende kleuren. Op sommige stucturen en kleuren zit een kleine toeslag, Voor prijzen neem contact met ons op. De hierboven genoemde prijzen zijn incl het zetten en in model snijden van de extensions.

Voorbeelden van weave hairextensions

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0