Haarverlenging, extensions met weave

Weave extensions

Haar-weave (vanuit Engels is hair-weave) is een algemene term voor een haarstuk waarin haar machinaal is vast geweven aan een koord. In de Nederlandse taal vertaalt betekent ‘weave’= ‘weven’.

De weave kan op verschillende manieren worden bevestigd in het haar. Voor het plaatsen van de weave wordt deze in passende stukken geknipt. Gemiddeld plaatsen we 3 á 4 rijen in het haar om een mooie verlenging te krijgen. De ene keer plaats ik de banen enkel de andere keer dubbel, dit is afhankelijk van de dikte van je eigen haren. De banen worden in het haar bevestigd met microrings, hierdoor is deze methode niet tot nauwelijks schadelijk voor de eigen haren. De extensions worden om de 6 á 8 weken omhoog geplaatst en kunnen met de juiste verzorging zeker 6 tot 8 maanden mee.

Hoeveel extensions heb je nodig

In de salon werk ik met weave extensions van het merk Foxy Star. De weaves zijn gemaakt van 100% remi gesorteerd echt mensen haar. Er zijn 3 verschillende lengtes beschikbaar. 40cm – 16inch (150cm breedte weft), 50cm – 20inch (115cm breedte weft) en 60cm – 22inch (105cm breedte weft).  Bij een volume of verlenging voor normaal haar is er één pak nodig. Heb je erg dik haar, dan is het mogelijk dat er twee pakketten nodig zijn om een mooie verlenging te maken.

Prijzen Foxy Star

40 cm€ 265,00
50 cm€ 290,00
60 cm€ 320,00

De prijzen zijn inclusief het zetten en in modelleren van het haar.

Voorbeelden van weave hairextensions

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0