Workshop visagie

Make-up workshop

Ik hoor vaak om mij heen dat dames het lastig vinden om de juiste make-up aan te brengen. Wil jij leren hoe je de perfecte make-up look aanbrengt? Een look die past bij jouw gezicht? Ik geef workshops en make-up advies.

Naast een aantal aantal basistechnieken zoals: reinigen, wat is de basis voor een goede make-up, kleurenanalyse waarin we kijken of je een warm of koel type bent, is er tijdens de workshop genoeg ruimte om zelf aan te geven wat je graag zou leren.

Tijdens een Make-Up Workshop van ongeveer 1,5  tot 2,5 uur laat ik je kennis maken met de verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Tijdens de workshop maken we gebruik van de producten van Mintenz. Ik laat zien hoe je een natuurlijk dagmake-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterke punten accentueert. Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Mijn uitdaging is om deze routine te doorbreken en een andere manier van opmaken te laten zien. Je zal versteld staan van de mogelijkheden! De visagie workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen.

Natuurlijk mag je ook je eigen make-up meenemen zodat we samen kunnen kijken wat je beter wel en beter niet kan gebruiken. Uiteraard zijn alle andere benodigdheden zoals spiegels, kwasten en reinigingsproducten e.d. aanwezig. Bij de visagie workshop leer je wat je wil leren zodat je instaat bent de juiste producten te kopen die mooi bij jou passen.

Individuele workshop visagie

Tijdens deze workshop visagie neem ik uitgebreid de tijd om een persoonlijk make-up advies te geven en te zorgen dat je met de juiste technieken een natuurlijke make-up kan aanbrengen. Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en uitstraling. Duur: +/- 1,5-2 uur

Duo workshop visagie

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega een make-up workshop volgen mijn salon in Vught. Deze interactieve workshop visagie heeft dezelfde inhoud als de individuele make-up workshop. Jullie zullen stralen als nooit tevoren! Duur: +/- 2,5 uur.

Groepsworkshop visagie

In groepsverband (3 tot 8 personen) met bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, een groep vriendinnen of een sweet 16 party gaan we tijdens deze make-up workshop gezellig aan de slag met allerlei soorten make-up. Duur: +/- 3 tot 3,5 uur.

De maximale grootte van een groep voor een make-up workshop is 8 personen. Zo krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht en adviezen.

De workshops worden gegeven in mijn salon in Vught.  Voor grotere groepen kan het uiteraard ook maar dit gebeurt meestal op locatie.

Wat je gaat leren

 • Hoe en waar breng je blush aan?
 • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?
 • Hoe breng je een eyeliner aan?
 • Waarom een foundation?
 • Wat zijn de mooiste kleuren voor mij?
 • Hoe kun je natuurlijk camoufleren?
 • Waarom loopt mijn kohlpotlood uit?
 • Hoe maak ik de  juiste vorm wenkbrauwen?

Kosten workshop visagie

 • Privé workshop visagie in  studio (+/- 1,5 uur) €79,00
 • Duo workshop visagie in studio (+/- 1,5 uur) €75,00 p.p.
 • Workshop visagie 3 tot 5 personen in studio (+/- 2 uur) €55,00 p.p.
 • Workshop visagie 5 tot 8 personen in studio (+/- 2,5 uur) €45,00 p.p.

Na de workshop is er de gelegenheid om de door jou gebruikte producten aan te schaffen. Je ontvangt dan 10% korting.

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0