Tape extensions zijn de nieuwe generatie Hairextensions.

Tape Extensions zijn een snelle en eenvoudige methode waarmee je Hairextensions onzichtbaar in het haar bevestigd. De Tape extensions van Magnifique zijn gemaakt van 100% Echt human hair en is Remy gesorteerd. Dat wil zeggen dat alle haarschubben dezelfde kant op staan om het goed door kambaar te houden en klitvorming te voorkomen. Onze Exclusieve Russian Tape extensions zijn zoals de naam al aangeeft van Russische herkomst. Dit omdat deze haarstructuur perfect overeenkomt met het Europese haar.

Voor het aanbrengen wordt de zogenaamde ‘sandwich’-methode gebruikt. Hierbij wordt een dunne strook van het eigen haar afgedeeld en op een zijde van de tape-extensions gelegd. Vervolgens wordt het tweede gedeelte van de tape-extensions er bovenop gelegd, zodat het eigen haar ertussen geklemd wordt. Met de tape-methode wordt gemakkelijk een volledige haarverlenging aangebracht, maar ook een volume of speciale (kleur) effecten.

Magnifique biedt jou de tape-methode van het eigen merk aan. Deze zijn in de lengte van 50cm verkrijgbaar. Door het uitvoeren van testen zijn wij er zeker van dat wij met  de tape Magnifique Tape extensions een goed product aanbieden, waarvan je lang plezier kunt hebben!

Veelgestelde vragen

Welke producten zijn essentieel om je extensions gezond te houden?

– Shampoo
– Conditioner
– Haarmasker
– Argan olie of olijf olie (liefst in sprayvorm)
– Gebruik altijd een extensions borstel met zwijnen haar om haar afbreuk.

Hoe kam of borstel ik mijn hair extensions?

Wij adviseren om de tape extensions meerdere keren per dag te borstelen.

Het is raadzaam om met je ene hand de aanzet van het haar vast te houden en alleen te kammen of borstelen als de haren droog zijn. Het beste is om de extensions te kammen met een extension borstel. Begin altijd onderaan het haar met borstelen en werk langzaam omhoog.

Bij het borstelen is het erg belangrijk om de extensions tot onder de aanzet te verzorgen. Doe je dit niet, dan kan het haar gaan klitten en zal het na langere tijd niet meer door te kammen zijn. Verzorg ze daarom goed.

Hoe was ik mijn hair extensions?

Het is belangrijk om je tape extensions voor het wassen goed door te kammen of te borstelen. Wij adviseren de tape extensions 2 tot 3 keer per week te wassen en te verzorgen met conditioner. Gebruik 1x per week een voedend masker. Hierdoor blijven je extensions langer mooi.

Wij adviseren om onze shampoo, conditioner en haarmasker te gebruiken, dit zal een langere duur geven aan je tape extensions en hierdoor heb je hebt garantie op je extensions.

Wij adviseren om je tape extensions van boven naar beneden te wassen. Was je haar/hoofdhuid goed tussen de tapes. Ondersteboven wassen zorgt ervoor dat de haren gaan klitten. Ook niet wild en ruw door de haren gaan tijdens het wassen, ook dit zorgt voor klitten. Door het van boven naar beneden te wassen gaat het haar niet klitten en zul je daardoor langer van je tape extensions kunnen genieten. Het is erg belangrijk om in de punten en in de gehele lengtes van het haar het masker te gebruiken. Blijf altijd onder de tape rand dit om uitzakking te voorkomen.

Waarom onze shampoo en haarmasker of haarcrème?

Hair extensions krijgen geen natuurlijke voeding meer vanaf de haarwortel, het is daarom belangrijk de extensions te helpen met een juiste verzorging. Het haar blijft zacht en hanteerbaar. Tevens is het haar dol op serum of Marokkaanse Arganolie, Let er goed op dat er geen parabenen, siliconen of alcohol in de producten zitten. Wij raden sterk aan om aan de serum of Marokkaanse Arga olie iedere dag te gebruiken, zodat het haar niet droog wordt. Gebruik niet teveel anders wordt het haar vet.

Hoe droog ik mijn hair extensions?

Wij adviseren het haar voorzichtig met een handdoek te drogen. Zorg ervoor dat je dit van boven naar onder doet, om de kans tot klitten te voorkomen. Het beste is om het haar drogen aan de lucht om het haar gezond te houden. Het is tevens mogelijk om de hair extensions te drogen met een föhn op lage of middelste stand, alleen adviseren wij, net als bij uw eigen haar, een spray of serum te gebruiken tegen de hitte.

Kan ik mijn hair extensions stijlen of krullen?

Ja, het is absoluut mogelijk of een stijltang of krultang te gebruiken voor je hair extensions. Echter adviseren wij wel, om net als je eigen haar, dit niet te frequent te doen, het kan er namelijk voor zorgen dat de haren na een tijdje droog worden of meer klitten dan normaal. Let op: stijltang niet hoger dan 200 graden!. Gebruik altijd een spray of een serum tegen de hitte. Houdt er rekening mee dat als u het haar krult met een krultang dat de kwaliteit achteruit gaat. Zorg dat ook de warmte van de krultang niet te hoog staat en gebruik altijd een spray of serum tegen de hitte.

De kwaliteit gaat achteruit bij hitte producten (Als een krul of stijltang te frequent wordt gebruikt, plus als er geen serum tegen de hitte word gebruikt), aangezien het haar geen voeding meer krijgt vanuit het hoofd. Het haar kan niet meer optimaal herstellen en zal verder achteruit gaan in kwaliteit. Het haar wordt droog en zal na een aantal maanden breken. Ziet u dat het haar droog wordt, dan is het tijd voor actie en het haar zo snel mogelijk te verzorgen om meerdere schade te voorkomen.

– Stijl en krultang niet hoger dan 200 graden!
– ALTIJD een hitte spray of serum gebruiken (doet je dit niet, dan gaat de kwaliteit sneller achteruit!)
– Verzorg het haar na het dragen van krullen bijv. altijd goed met hair conditioner en een goede haarmasker om het haar te voeden. Altijd aan de lucht laten drogen, geen föhn!.

Kan ik zwemmen met mijn hair extensions?

Wij raden het af om te zwemmen met je hair extensions. Gloor en zeewater drogen je haren erg uit. Ook kan het haar enorm gaan klitten Wij adviseren daarom altijd om je haar omhoog te dragen zodat het niet nat kan worden.

Ik sport graag, kan ik met mijn extensions sporten?

Het is absoluut mogelijk om met de tape extensions te sporten. Het is verstandig om na het sporten de extensions te wassen, door het sporten ontstaat vuil door middel van transpiratie. Sport je veel, dan het verstandig om erop te letten dat er geen vuil ophoopt in de aanzet.

Hoe draag ik mijn extensions bij het slapen?

Wij adviseren om de tape extensions eerst goed uit te kammen of borstelen. Het is ontzettend belangrijk om dit vanaf de aanzet goed door te kammen of borstelen. Doe je dit niet zal het haar altijd gaan klitten. Klitten worden altijd erger, dus voorkom gedoe!. Het is raadzaam om met je ene hand de aanzet van het haar vast te houden en met je andere hand te borstelen. Doe je haren daarna in een vlecht of losse knot. We raden af om met nat of vochtig haar te gaan slapen, zo kan er namelijk klitvorming ontstaan.

Hoe lang kan ik gebruik maken van mijn tape extensions?

Onze tape extensions gaan 6 tot 8 maanden mee.  Alleen is het erg belangrijk hoe je de extensions verzorgt, gebruik daarom altijd onze lijn verzorgingsproducten. Behandel je je hair extensions als je eigen haar en verzorg je het erg goed, dan zul je er ook langer plezier van hebben. Wij bieden enkel virgin remy en remy hair, omdat het een natuurlijke look geeft. Omdat het niet bewerkt is met chemicaliën, zorgt dit er tevens voor dat je langer kunt genieten van de hair extensions. Ons motto is, you sometimes have to work for beauty.

Wij willen u nog benadrukken op het volgende:

Het is belangrijk om met producten te werken met zo min mogelijk alcohol, parabenen en fruitzuren erin. Het is belangrijk dat de haar/verzorgingsproducten (m.u.v. de shampoo) niet in aanraking komen met de tapes! Dit kan de lijm zacht maken waardoor ze kunnen uitzakken of zorgen voor haarverlies, erg zonde dus!. Zorg er daarom altijd voor dat u deze producten enkel gebruik in de lengtes en de punten van het haar, nooit vanaf de aanzet!.

Mijn haar is erg droog, wat kan ik doen?

Als het haar droog is kun je het volgende doen:

– Gebruik ons haarmasker om het haar te voeden. Verdeel het goed. Laat het masker 20 tot 30 minuten goed intrekken en was het haar vervolgensgoed uit.
– Droog het haar voorzichtig met een handdoek maar niet te droog.
– Spray of voeg een Argan olie of olijf olie toe en kam of borstel het haar goed door. Zorg ervoor dat klitten goed door gekamt worden.
– Laat het haar aan de lucht drogen. Geen föhn!.
– Stylen naar wens. Bij stijl haar word aangeraden om het haar 1x met een stijltang te stylen om de haarschubben te sluiten voor een goed resultaat.

Aan te raden is om de komende week geen hitte producten of apparaten te gebruiken en het haar goed te verzorgen om het haar optimaal te herstellen.

Wanneer moet ik mijn extensions eigenlijk herplaatsen?

Het is erg belangrijk om te weten dat niet iedere verlenging lang gedragen kan worden. Wij laten je zien wanneer en waarom je je verlenging op tijd moet herplaatsen. Het is mogelijk Tape hair extensions te hergebruiken met behulp van nieuwe plakstrips/tapes. Wij adviseren dit iedere 6 tot 8 weken te doen, afhankelijk hoe snel je haar groeit. Dit om je eigen haar niet te beschadigen en klitten te voorkomen vanaf de aanzet. Raadpleeg op tijd je stylist.

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0