Hairstyling

Het perfecte kapsel binnen handbereik

Heb je een feestje of een belangrijk diner voor de boeg en wil je er pico bello uitzien? Dan is perfect gestyled haar een van dé dingen die tot in het kleinste detail verzorgd moet zijn. Magnifique Haar & Visagie regelt jouw hairstyling in Vught of bij jou op locatie. Ik stijl vakkundig en zorg voor perfect verzorgd haar dat de hele dag blijft zitten!

Impressie van hairstyling

Vakkundige hairstyling

Van prachtige opsteekkapsels en volmaakt geföhnd haar tot stijlvolle vlechten en trendy krullen… Door voortdurende bijscholing volg ik de laatste trends en ben ik steeds up-to-date met de nieuwste modekapsels. Alle nodige accessoires zijn bij mij verkrijgbaar, zodat jij je vooraf nergens zorgen over hoeft te maken. Je hoeft dan ook niets mee te brengen, tenzij je echt zeer speciale accessoires wenst te gebruiken.

Voor bruidskapsels is Magnifique tevens dé perfecte partner. Ik laat jou als bruid nóg meer schitteren tijdens de belangrijkste en mooiste dag van je leven. Het verwerken van eventuele haarstukken of hairextensions in je haar is bij mij eveneens mogelijk.

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0