Visagie

Perfect opgemaakt door middel van visagie

De basis van perfecte make-up is inzicht hebben in én gevoel hebben voor vorm en kleur. Ook is een visagist altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van make-up. Magnifique Haar & Visagie voldoet precies aan deze beschrijvingen en is daarom hét adres voor visagie in Vught.

Als visagist houd ik mij voornamelijk bezig met het benadrukken van de sterke punten van het gezicht. Daarbij corrigeer en camoufleer ik bepaalde onzuiverheden of minder mooie gelaatstrekken. Wanneer je make-up aanbrengt bij anderen, is het belangrijk dat je weet welke producten je dient te gebruiken. Heeft een donkere huid een roze blusher nodig? Of juist een perzikkleurige? En is een rode of oranje lippenstift geschikt voor een bleke huid? Dankzij mijn ervaring en inzicht weet ik precies wat mooi bij jouw huid en persoonlijkheid aansluit. Zo kan ik jou te allen tijde verzekeren van een prachtig resultaat.

Voor de visagie maak ik gebruik van uiteenlopende producten. Dit omdat ik te maken krijg met verschillende huidtypes en ik gebruik wil maken van beautyproducten die zo goed mogelijk aansluiten op het huidtype en de huidskleur. Een van de merken waar ik mee werk is Mintenz. Mintenz is een cosmeticamerk dat gemaakt is van uitsluitend 100% natuurlijke producten! De cosmetica prodcuten van Mintenz zijn te koop in de salon en op de webshop. Voor meer informatie over deze producten ga naar de de uitgebreide pagina van Mintenz of wil je advies over de producten neem dan contact met mij op. Ik help je graag!

In de salon of op locatie

Je kunt mij voor diverse doeleinden inschakelen als make-up artist. Denk bijvoorbeeld aan bruidsmake-up, make-up bij bruidsgasten, fotoshootmake-up, catwalkmake-up, thema make-up, televisiemake-up, filmmake-up en extreme make-up zoals drag. Natuurlijk zijn er tevens andere aangelegenheden waar een perfecte make-up onmisbaar is. Neem contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden. Ik kijk graag wat ik voor je kan betekenen. Bovendien ben je niet alleen welkom in mijn salon in Vught; ik kan evengoed bij jou op locatie langskomen.

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0