Over mij

Magnifique Haar & Visagie: jouw beautysalon in Vught

Welkom bij Magnifique Haar & Visagie, dé beautysalon in Vught. Bij Magnifique ben je aan het juiste adres als het om een prachtige haarverlenging, de perfecte hairstyling en een passende make-up gaat.

Nadia Custers, eigenaresse

Mijn naam is Nadia Custers en ik heb sinds 2010 een eigen haar- en visagiesalon. Hier kun je terecht voor hairextensionshairstyling en visagie. Een volle bos haar, een mooi opgestoken kapsel of prachtige make-up… Niets is mij te gek! Dankzij mijn jarenlange ervaring en kennis kom ik altijd tot het perfecte resultaat. Ik doe mijn werk elke dag met veel passie en plezier en kan hier al mijn creativiteit in kwijt. Voor mij is er dan ook niets mooiers dan een klant tevreden de deur uit laten gaan! Te allen tijde zorg ik ervoor dat ik voldoe aan al jouw wensen zodat dat je tevreden bent met het eindresultaat. Ik haal de beauty in jou naar boven!

Een afspraak maken bij beautysalon Magnifique Haar & Visagie of bij jou thuis? Bel naar 06-51785868 en ik kijk wat ik voor je kan betekenen. Meer informatie vraag je op via het contactformulier. Beleef en ervaar beauty!

Beleef en ervaar beauty

Ik kan er voor zorgen dat jij weer gaat genieten en zelfverzekerd door het leven gaat

0